Carnilove

Carnlove kutyakaják gyártója egy családi vállalkozás, amely húsz éves kisállat eledel üzleti tapasztalattal rendelkezik. Száraz, nedves kisállat ételeket és harapnivalókat gyártanak a Cseh Köztársaság négy modern gyártóüzemében, és termékeiket világszerte 70 országba exportálják. Tudásuk a kutya és macska táplálkozás területén szerzett széleskörű tapasztalatukból származik. Termékeik következetes minőségéért felelős szakemberek maguk az állattenyésztők. A kiváló minőség nem pusztán abban rejlik, hogy vadont használjuk fel, hanem a gyártásunkat szigorú minőségi kritériumok, például az ISO 9001 és a HACCP szerint is tanúsították.
Carnilove – az ember és a kutya együttélésének történelmi folytonosságának tiszteletben tartásával jött létre. Az emberek és a kutyák közötti kapcsolat a Kr. E. 12.000-ig terjedhet, amelynek során a kutya étrendjének összetételét az emberhez hasonlították; a mezőgazdaság megjelenésével azonban az emberi táplálkozás tovább haladt és távolodott a kutya anatómiai és genetikai hajlamának megfelelő tápláléktól.

Elsődleges feladatunk a kutya egészsége és fizikai állapota. A gondosan válogatott hús, melyet felhasználnak a kutyakaja előállításában, amelyet hagyományosan vadon termesztettek, mint például a jávorszarvas, a kacsa, a fácán, a bárány, a vaddisznó és a lazac, megfelel a természetesen vadászott zsákmány összetételének, és biztosítja a fontos aminosavak szükséges bevitelét. Az erdei gyümölcsök, zöldségek, vadon termő bogyók és gyógynövények a szükséges természetes vitaminokat, antioxidánsokat és egyéb alapvető tápanyagokat biztosítják. Az összetevők és azok aránya a képletekben megfelel a kutyák étrendjének a mezőgazdaság megjelenése előtt, de a kutyakajákat a legújabb módszerekkel és technológiákkal állítják elő.